BEHANGEN
 

Behangen

Bij Schapenkop Schildewerken bent u aan het juiste adres voor al uw behangwerk. Wij plakken alle soorten behang naar keuze.

Renovlies/Glasweefsel: Ook kunnen wij een combinatie aanbieden van schilder- en behangwerk. Meestal worden huizen behang klaar opgeleverd. Vaak wordt er dan gekozen om de wanden te laten stucen. Maar u kunt ook uw wanden laten behangen met Renovlies. Dit is stuctuurloos behang, met de uiterlijke kenmerken van stucwerk. Dit behang is na het aanbrengen overschilderbaar in iedere kleur. Wenst u wel een structuur op de muur, kunt u kiezen uit meerdere soorten Glasweefsel behang. Het voordeel van behangen in plaats van stucen is dat er geen zichtbare zetscheuren tevoorschijn kunnen komen. Ook is behangen en sauzen steviger dan stucwerk. En ook niet onbelangrijk; behangen en schilderen is goedkoper dan stucen en schilderen.

Schapenkop Schilderwerken voert het werk met zorgvuldigheid uit, niet alleen wat betreft het behangwerk, maar ook voor uw bezittingen. Wij dekken vloeren, meubels, kozijnen, schakelaars etc. met zorg voor u af, zodat er alleen verf komt op plekken waar dat hoort.

Wij nemen de tijd voor uw aanvraag. Nadat u contact met ons opneemt, komen wij vrijwel altijd langs om de situatie te bekijken, waarna we een offerte op maat voor u kunnen maken. In het geval van nieuwbouw of de aankoop van een huis, maken wij ook offertes op basis van plattegronden.

Terugbelverzoek