Airless spuiten

Airless spuiten

Met airless latex spuiten kunnen we superstrak werk leveren. Omdat het werk aanzienlijk sneller gaat dan traditioneel rollen, is er een grote tijdswinst te boeken en daardoor prijs/technisch erg interessant.
Bij latex spuiten staan wij garant voor kwaliteit. Wij spuiten daarom alleen latex van kwaliteit merken. Deze zijn afschrobbaar en duurzaam in gebruik. Daarnaast dekt de verf beter en krijgt u op lange termijn geen vergeling of andere verkleuring van uw wanden. Een investering waar u nog jarenlang plezier van heeft!
In veel situaties kan airless latex spuitwerk ook op structuur ondergronden zoals spack of spachtelputz worden toegepast. Wij spuiten een complete woning in 1 a 2 dagen. In het afplakken gaat veel tijd zitten, het spuitproces gaat razend snel.

Professioneel spuitwerk


Met een keuze uit 1.000 verschillende kleuren en een cleane look die goed tot z’n recht komt in zowel nieuwbouw als oudbouw, is Airless spuiten een populaire decoratieve afwerking. Maar voor alles geldt: een methode komt pas goed uit de verf met de juiste techniek. Schakel daarom de ervaren Schapenkop Schilderwerken in.

Schapenkop Schilderwerken voor plafonds en wanden maken het interieur helemaal af. Een helder wit plafond of een opvallende gekleurde wand zijn het resultaat van een prima product en goed vakmanschap. De latex die wij toepassen zijn zeer goed verwerkbaar. Eigenschappen: goede hechting, zeer goede lichtechtheid, hoge vulling en dekkingen en een goede watervastheid.


Offerte aanvragen .

Terugbelverzoek